Zilindroaren eta konoaren arteko bolumenen erlazioa - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2020)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan ikusiko dugu zilindroaren eta konoaren arteko bolumenen erlazioa. Matematikak manipulatuz ikasten dugu.
LMH
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak