Zilindroaren eta konoaren arteko bolumenen erlazioa / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2020)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan ikusiko dugu zilindroaren eta konoaren arteko bolumenen erlazioa. Matematikak manipulatuz ikasten dugu.