Nolako mundua nahi dugu? : Frantzisko Aita Santuak gidatzen gaitu - Burgos, Inés; Olivares, Marta (Etxebarri : Begiko, 2019)
Frantzisko Aita Santuaren bidez, mundu hobe bat eraikitzeko oinarrizko balioak ikasiko dituzte haurrek liburu honekin.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Frantzisko, -- Aita Santua; Adiskidetasuna; Bakea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Familia -- Haur eta gazteentzako liburuak; Maitasuna -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak