Eremu elektrikoa (eremu elektriko konstantea eta uniformea) / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2020)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bideoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: Eremu elektrikoa (gainezaremen bektoriala).