Bastet : ibaiertzeko biztanleak - Merino Petralanda, Irati; Lopez-Iturri, Peio (Berriozar : Denonartean, 2020)
Egipton kokatzen den ipuina da. Bidegabekerien aurrean, guztiona dena denon artean zaindu eta babestu behar dugulako.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ekologia; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak