Bastet : ibaiertzeko biztanleak / [irudiak] Irati Merino Petralanda ; [testua] Peio Lopez-Iturri - Merino Petralanda, Irati (Zuen lur (Denonartean), 2020)
Egipton kokatzen den ipuina da. Bidegabekerien aurrean, guztiona dena denon artean zaindu eta babestu behar dugulako.