Andromedan : ba al dago gotzainik andromedan? / Joxean Sagastizabal - Sagastizabal, Joxean (Narratiba (Erein), 2020)
24 bat urteko gizon apaiztu berri batek, Juantxok, mundu normalarekin egingo du topo apaiztegitik irtendakoan. Haren nagusiak, gotzainak, hots egin dio, Santa Agedako parrokian zerbait oso xelebrea gertatzen delako. Eta hor doa Juantxo Santa Agedara, ikertzera, eta hamaika gauza gertatuko dira haren inguruan. Maitasun istorio bat ere bai eta deabru, aingeru, zeru eta infernu kontuak.