Sherlock Holmesen abenturak / Arthur Conan Doyle ; itzultzailea, Fernando Rey ; [ilustrazioak, Adur Larrea] - Doyle, Arthur Conan, Sir (1859-1930) (Enigma (Igela), 2020)
Sherlock Holmes eta Watson doktorearen 12 kasu harrigarri dituzu eskuartean. Bertan dira zure esperoan hiltzaile, gezurti, aristokrata ustel eta gaizkile elkarte ilunak. Sherlock Holmesen begirada analitikoa, Watson doktorearen adiskidetasun amaigabea, Irene Adler harrapaezina eta gure Pablo Sarasate maitea izanen dituzu lagun. On Kixote eta Santxo Panza garaikide bi, Londreseko kale lanbroz eta kez estalietan justizia bila. Scotland Yardeko agenteak irrigarri utziko dituzte, arrazoiaren eta umore onaren laguntza hutsaz kasu zailenak ere argitzean.