Odolik gabe - Baricco, Alessandro; Rey, Fernando (Iruñea : Igela, 2020)
Etxe ahul bat landaren erdian, aita batek eta bere bi seme-alabek eutsia. Hiru gizon gauez dakartzan auto bat, mendekua helburu. Sugarrak. Zergatik egin uko biolentziari, barkamena baino eraginkorragoa bada? Zaila da mozten bortxaren haria, gerra noiz bukatu den irabazleak erabakitzen du.
Keywords: Helduentzako Literatura