Hilketa lokartua - Christie, Agatha (1890-1976); Aristegieta Okiñena, Xabier (Iruñea : Igela, 2020)
Gwendak etxe eder bat erosi berri du Ingalaterrako kostaldean, bizitza lasai eta eder bat izateko asmoz. Laster hasiko da konturatzen etxeak iragan lazgarri bat ezkutatzen duela. Berarena ere den iragan bat. Denbora luzez egon da hilketa bat lokartuta. Baina hiltzailea ez dago, ez, lotan...
Jatorrizko izenburua: Sleeping murder
Keywords: Helduentzako Literatura