Balioetan hezteko koadernoak - Bizkaiko Urtxintxa Aisialdiko Eskola (Bilbo : Urtxintxa Eskola, 2009)
Balioetan hezteko koadernoen bidez, hezitzaileoi hausnarketarako edukiak, metodologiak, aholkuak, kasu praktikoak eta baliabideak eskaini nahi dizkizuegu, balio zehatzak egunerokotasunean lantzeko aukera emanez.
1. Aisialdian euskaraz / Bizkaiko Urtxintxa Eskola. 2. Hezkidetza aisialdian / Bizkaiko Urtxintxa Eskola. 3. Kultur arteko aisialdia / Bizkaiko Urtxintxa Eskola. 4. Heziketa premia bereziak / Bizkaiko Urtxintxa Eskola. 5. Heldu berriak euskaraz murgilduz / Bizkaiko Urtxintxa Eskola. 6. Nola sustatu parte-hartzea / Bizkaiko Urtxintxa Eskola. 7. Haur eta gazteeen garapena adinaren arabera / Bizkaiko Urtxintxa Eskola. 8. Jaiotzetik sexualitatean hezten/ Bizkaiko Urtxintxa Eskola. 9. Gorputz adierazpena / Bizkaiko Urtxintxa Eskola.
Keywords: Balio-hezkuntza; Monografiak