Balioetan hezteko koadernoak / Bizkaiko Urtxintxa Eskola (Urtxintxa Eskola, 2009)
Balioetan hezteko koadernoen bidez, hezitzaileoi hausnarketarako edukiak, metodologiak, aholkuak, kasu praktikoak eta baliabideak eskaini nahi dizkizuegu, balio zehatzak egunerokotasunean lantzeko aukera emanez.