Parkeak bizitzeko modu berriak / [koaderno honen egilea eta eragilea, Alfredo Hoyuelos Planillo eta Txusma Azkona Mendizabal (Lizarrako eta Iruñeko udal haur-eskolen taldea) ; maketazio eta ilustrazioak ; Eñaut Aiartzaguena Bravo ; argazkiak, Lizarrako eta Iruñeko udal haur-eskolen taldea] - Hoyuelos, Alfredo (Herri hezitzailea (Oinherri), 2015)
Jolasa eta sormena ikasteko eta garatzeko berariazko tresnatzat dituen haurren kultura aitortuz haurrei benetan parte hartzeko eta erabakitzeko aukera emango dien aisia hezitzaile baten alde lan egiten dugun hainbat eragilek sortutako koadernoak dira hauek. Gaur egun OinHerri izenaz da ezagun elkarte ezberdinon topaleku hau.