Nola egin ludoteka parte-hartzailea / [koaderno honen egilea eta eragilea, Maialen Gorosabel Odriozola (Txatxilipurdi Elkartea) ; maketazio eta ilustrazioak ; Eñaut Aiartzaguena Bravo ; argazkiak, Otxandioko ludoteka] - Gorosabel Odriozola, Maialen (Herri hezitzailea (Oinherri), 2015)
Jolasa eta sormena ikasteko eta garatzeko berariazko tresnatzat dituen haurren kultura aitortuz haurrei benetan parte hartzeko eta erabakitzeko aukera emango dien aisia hezitzaile baten alde lan egiten dugun hainbat eragilek sortutako koadernoak dira hauek. Gaur egun OinHerri izenaz da ezagun elkarte ezberdinon topaleku hau.