Nola egin udaleku parte-hartzailea - Aiartzaguena Bravo, Eñaut; Amarauna aisialdi taldeen arteko sarea; Txatxilipurdi Elkartea (Arrasate); Bizkaiko Urtxintxa Aisialdiko Eskola; Gipuzkoako Urtxintxa Aisialdiko Eskola ([Arrasate] : [Txatxilipurdi Elkartea], 2015)
Jolasa eta sormena ikasteko eta garatzeko berariazko tresnatzat dituen haurren kultura aitortuz haurrei benetan parte hartzeko eta erabakitzeko aukera emango dien aisia hezitzaile baten alde lan egiten dugun hainbat eragilek sortutako koadernoak dira hauek. Gaur egun OinHerri izenaz da ezagun elkarte ezberdinon topaleku hau.
Keywords: Astialdia; Eskola-umeen udalekuak; Monografiak; Baliabide digitalak