Nola egin udaleku parte-hartzailea / [koaderno honen egilea, Amarauna aisialdi taldeen arteko sarea ; maketazioa eta ilustrazioak, Eñaut Aiartzaguena Bravo ; argazkiak, Karkabia, Kukumixo eta Kimuak] - Aiartzaguena Bravo, Eñaut (Herri hezitzailea (Oinherri), 2015)
Jolasa eta sormena ikasteko eta garatzeko berariazko tresnatzat dituen haurren kultura aitortuz haurrei benetan parte hartzeko eta erabakitzeko aukera emango dien aisia hezitzaile baten alde lan egiten dugun hainbat eragilek sortutako koadernoak dira hauek. Gaur egun OinHerri izenaz da ezagun elkarte ezberdinon topaleku hau.