Deabruaren eztena - Alcántara, Ricardo; Arana, Aitor ([Euba] : Ibaizabal, 2007)
Gustavo azkenaldian ez da azaltzen institutuan, bere gelan egoten da luzaro irten gabe, eta jarrera erasokorra du. Mutilaren amak, familia igarotzen ari den krisi handiaz jabetu beharko du ?galbidean doazen senar-emazteak, seme drogazalea?, eta orduan agian indarra batu ahal izango du, borroka egiteko eta hondamendia saihesteko. Ricardo Alcántarak "Deabruaren eztena" izeneko liburu honetan drogen gai delikatuari heltzen dio.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Drogak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura