Berreketen ariketak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Bideo honetan berreketekin jarraituko dugu. Ariketa bat egingo dugu berreketak ondo ulertzeko. Hasieran azalpen txiki bat dago, baina berreketen esanahia eta nola erabiltzen diren jakiteko ikus ezazue estekan dagoen bideoa. Kanalean hainbat ariketa dituzue berreketekin zerikusia dutenak.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak