Adierazpen algebraikoen ariketak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Bideo honetan adierazpen algebraikoen adibide batzuk ikusiko ditugu. Ariketa bat egingo dugu eta honetan, esaldi bat emango digute eta adierazpen algebraikoa atera behar dugu. Adierazpen algebraikoak oso garrantzitsuak dira, aurrerago asko erabiliko dituzue eta! Eta gogoratu adierazpen algebraikoekin zerikusia duten bideo ugari topa ditzazkezuela kanalean.
DBH, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak