Berreketen ariketak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Bideo honetan berreketen ariketa batzuk ikusiko ditugu. Batuketak, kenketak... Joan den astean berreketen propietateak ikusi genituen. Bideoa ikusi gauza gehiago jakiteko.
DBH, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak