Berreketen ariketak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Bideo honetan berreketen ariketa batzuk ikusiko ditugu. Batuketak, kenketak... Joan den astean berreketen propietateak ikusi genituen. Bideoa ikusi gauza gehiago jakiteko.