Triangelu zuzenak ebatzi - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Bideo honetan triangelu zuzenak nola ebazten diren ikusiko dugu. Hau da, trigonometriaren bitartez,hauen aldeen luzeerak zein angeluak kalkulatu ditzakegu. Oso oinarrizko trigonometria da beraz, ulertu ezik, ikus itzazue beste bideo batzuk ondo ulertzeko.
DBH, 4. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak