Triangelu zuzenak ebatzi / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Bideo honetan triangelu zuzenak nola ebazten diren ikusiko dugu. Hau da, trigonometriaren bitartez,hauen aldeen luzeerak zein angeluak kalkulatu ditzakegu. Oso oinarrizko trigonometria da beraz, ulertu ezik, ikus itzazue beste bideo batzuk ondo ulertzeko.