Angeluen zatiketak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Gaurko bideoan angeluen zatiketak ikusiko ditugu.Zatiketa egiteko unitate bakoitza zatitu behar dugu, hau da, graduak, minutuak eta segundoak. Kontuan izan behar dugu , hondarra hurrengo unitatera pasatu behar dugula. Demagun, hondarra 2º dela beraz 120´batu beharko ditugu minutuetan, Hobeto ulertzeko ariketa baten bitartez egingo dugu.