Triangelu zeiharrak ebazten 2 / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Aurreko bideoan bezala, oraingoan triangelu zeiharrak ebazteko 2. metodoa ikusiko dugu. Bideo honetan aldiz, ebazteko beste modu bat ikusiko dugu. Kasu honetan,bi triangelu zuzen hauen artean, amankomunean dagoen zerbait topatu behar dugu; "h" altuera hain zuzen ere. Behin hau aurkituta trigonometria aplikatu behar dugu. Ez galdu aurreko bideoa ebazteko beste modu bat ezagutzeko.