Triangelu zeiharrak ebazten 1 - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Gaur, aurreko bideoetan bezala, trigonometria ikusiko dugu, triangelu zeiharrak, hain zuzen. Gogoratu, triangelu hauen angelua 90 baino handiagoa dela. Hauek ebazteko, bi triangelu zuzenetan zatitu beharko ditugu. Ezazu galdu bideoa!!
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak