Triangelu zeiharrak ebazten 1 / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Gaur, aurreko bideoetan bezala, trigonometria ikusiko dugu, triangelu zeiharrak, hain zuzen. Gogoratu, triangelu hauen angelua 90 baino handiagoa dela. Hauek ebazteko, bi triangelu zuzenetan zatitu beharko ditugu. Ezazu galdu bideoa!!