Berreketen propietateak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Bideo honetan berreketen propietateak ikusiko ditugu. Hauek ondo ulertu behar ditugu oso erabiliak baitira batxilergoan. Buruz jakin behar ditugu eta ezin dugu akatsik egin, oso errazak dira eta. Beraz, ikusi bideoa nahi beste aldiz. Kanalean beste bideo batzuk dituzue.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak