Bizikidetzarako tangrama - Emaisia Elkartea; Emaisia Elkartea; Bizkaiko Urtxintxa Aisialdiko Eskola; Eragintza Kultur erakundea ([Bilbo] : Emaisia, 2005)
Antzineko Txinan umeek eta emakumeek tangramean jolas egiten zuten. Gaur egun, gure irudimena erabiltzeko aukera denok dugu jostailu honetan. 7/8 urtetik aurrerako ume zein helduentzako egokia da. Objetuak, pertsonak, animaliak, landareak... osa daitezke, baina zati guztiak erabilita eta bat bestearen ondoan jarrita.
7-8 urtetik aurrera
Keywords: Bizikidetza; Jolas didaktikoak