Angeluen biderketa : ariketa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Atseden txiki hau eta gero bueltan gaude. Angeluekin jarraitzeko, hauen biderketa ikusiko dugu. Gogoratu biderketa normal bat balitz bezala egiten dela, baina "familiak" balira bezala.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak