Angeluen biderketa : ariketa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Atseden txiki hau eta gero bueltan gaude. Angeluekin jarraitzeko, hauen biderketa ikusiko dugu. Gogoratu biderketa normal bat balitz bezala egiten dela, baina "familiak" balira bezala.