Haraindiko begiradaren bila - Otxoteko Vaquero, Pello 1970-); Padrón, Jose Luis; Pasaia Hiria olerki lehiaketa ( 1999. Pasaia) ([Donostia] : Bermingham, 1999)
KEZKAK izena duen hau bilduma berria da, herri honetan antolatu diren literatura lehiaketa ugarien inguruan sorturiko lanak jende aurrean zabaldu nahi dituena. Lan horien egilerik gehienak gazteak dira, beren buruak ezagutarazteko eta, batez ere, beren buruak azaltzeko, bitarteko sendoren bat behar dutenak. Eta hori da, hain zuzen, argitaletxe honen azken ona. Haraindiko begiradaren bila da PELLO OTXOTEKO VAQUEROren lehen poema bilduma.
Premios literarios
Keywords: Poesia