Gipuzkoako Bertsolari Txapelketa 1991 - Gipuzkoako Bertsolari Txapelketa ( 1991. Donostia); Altuna, Aitziber; Gipuzkoako Bertsolari Elkartea (Donostia : Elkar : Euskal Herriko Bertsolari Elkartea, 1992)
Gipuzkoako bertsolari txapelketa
Keywords: Poesia; Bertsoak; Helduentzako Literatura