Denboraren memorian - Iruretagoiena, Iñigo ([Donostia-San Sebastián] : Bermingham, 1997)
KEZKAK izena duen hau bilduma berri bat da, herri honetan antolatu diren literatura lehiaketa ugarien inguruan sorturiko lanak jende aurrean zabaldu nahi dituena. Lan horien egilerik gehienak gazteak dira, beren buruak ezagutarazteko eta, batez ere, beren buruak azaltzeko, bitarteko sendoren bat behar dutenak. Eta hori da, hain zuzen, argitaletxe honen azken ona. Bilduma honetan argitaratzen duira Iñigo IRURETAGOIENAren Denboraren memoria eta Mirari GARCÍA de CORTÁZARren Oroinmen bizi eta margulduak poemategiak, Pasaiako Udalak antolaturiko X. Pasaia Hiria Lehiaketan 1995ean lehen saria eta aipamena jaso izan zutenak.
Oroimen bizi eta margulduak. / Mirari García de Cortázar
Publicación que recoge los trabajos premiados en el X Concurso de Poesía "Pasaia Hiria" de 1995
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura