Poesiaren magalean - García de Cortázar, Mirari 1969-) ([Zarautz : Bermingham], 1995)
KEZKAK izena duen hau bilduma berri bat da, herri honetan antolatu diren literatura lehiaketa ugarien inguruan sorturiko lanak jende aurrean zabaldu nahi dituena. Lan horien egilerik gehienak gazteak dira, beren buruak ezagutarazteko eta, batez ere, beren buruak azaltzeko, bitarteko sendoren bat behar dutenak. Eta hori da, hain zuzen, argitaletxe honen azken ona. Poesiaren magalean da MIRARI GARCIA DE CORTAZARen lehen poema liburua. Pasaia Saria irabazi zuen, herrri horretarako udalak deitutako bederatzigarren aldian.
Primer premio del IX Concurso de Poesía "Pasaia Hiria"
Premios literarios
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura