Matematika pausoz pauso : 2. maila, 5. koadernoa [Haur Hezkuntza 4 urte] / [egileak, Aurora de la Cruz González ... et al. ; barruko marrazkiak, María Corredera ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - De la Cruz González, Aurora; Corredera, María (EIMA 1 (2020ko deialdia), 2020)
"Pausoz pauso" Ibaizabalen Haur Hezkuntzarako proiektu berriak ikasleen pentsamendu matematikoa garatzen du. Proiektu honetan, curriculum edukiak modu ludikoan azaltzen dira (erlazioak, formak, neurriak, kontzeptu matematikoak...) eta garrantzi berezia dute behatzeko, arrazoitzeko, irudikatzeko eta ebazteko gaitasuna pizten eta bultzatzen duten jarduerek.