Aukeraz betetako mundua : bitakora koadernoa [Haur Hezkuntza 5] - Tonucci, Francesco; Jiménez Quinto, Laura; Todolí Bofí, Dolors; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
"Handitan - Bitakora koadernoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako IKUSTEN? proiektuaren barnean dago. IKUSTEN? metodoak Haur Hezkuntzako bigarren zikloan proiektuetan oinarrituta ikastea ahalbidetzen du. Bitakora koadernoa (gida didaktikoa) proiektuko faseen arabera egituratuta dago eta ibilbide ugari eskaintzen ditu, ikasgelako egoera ezberdinetara egokitzeko.
2020/01/10
2020/02/12
HH, 5 urte
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
2020/02/12
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak