Aukeraz betetako mundua : bitakora koadernoa [Haur Hezkuntza 5] / egileak, Laura Jiménez Quinto, Dolors Todolí Bofí ; [hitzaurrea, Francesco Tonucci ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Tonucci, Francesco; Jiménez Quinto, Laura; Todolí Bofí, Dolors (EIMA 1 (2020ko deialdia), 2020)
"Handitan - Bitakora koadernoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako IKUSTEN? proiektuaren barnean dago. IKUSTEN? metodoak Haur Hezkuntzako bigarren zikloan proiektuetan oinarrituta ikastea ahalbidetzen du. Bitakora koadernoa (gida didaktikoa) proiektuko faseen arabera egituratuta dago eta ibilbide ugari eskaintzen ditu, ikasgelako egoera ezberdinetara egokitzeko.