Sentitzen duzunak izena du / Arrate Hernandez - Hernandez, Arrate (Bipareta (ZuZeu Podcast), 2020)
Gure gorputza entzuten ikasiko dugu saio honetan, emozioen mundura egingo dugun bidaian. Amaia Ayerra Munduate irakaslea da eta Haur Hezkuntzan emozioak lantzeko materiala sortzen ari da Ikastolen Elkartean. Donna Apellaniz Nieto, berriz, emozio terapeuta da eta helduekin aritzen da batez ere Educando la Emoción izeneko proiektu pertsonalean.