Emakumeak oholtza gainean - Hernandez, Arrate; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2020)
Lide Hernando eta Olatz Salvador musikariek emakume gisa musikaren industrian bizi dituzten esperientziak ezagutuko ditugu atal honetan. Generoak beren letretan, irudian, beldurretan eta abar luze batean nola eragin duen arakatuko dugu eta batzen dituzten gauza guztien gainetik, bakoitzaren ahotsa entzun.
Keywords: Irratia -- Programak; Musikariak