Eta zuk nola bizi nahi duzu? / Arrate Hernandez - Hernandez, Arrate (Bipareta (ZuZeu Podcast), 2020)
Eremu pribatutik atera eta bizitzeko modu komunitarioak ezagutuko ditugu saio honetan. Katixa Jauregi txikitatik bizitu da gune autogestionatu eta okupatuetan. Gaur egun, berriz, alokairuan bizi da. Naiara Rodrigez, bestalde, Errenteriako Etxe Komunitarioan. Jende asko eta askotariko errealitateak ezagutu dituzte esperientzia hauen bitartez eta horrek haien burua gehiago ezagutzeko balio izan die, besteak beste. Dena ez da dirudiena bezain polita, baina alderdi negatibo bezainbeste positibo du bizimodu honek, hori argi dute.