XMINDS - Munduate Zubizarreta, Landa; Molinero Gómez, Naroa; EIMA 4 (2019ko deialdia) (Donostia : Iñigo Aramburu Martínez de Estíbaliz, 2020)
X Mids, matematikak lantzeko proiektu berritzaile eta erakargarri bat da. Proiektua ondorengo metodologietan oinarritzen da: pentsamendu kulturan, ikasketa kooperatiboan, IKT-n erabileran, adimen anitzetan. Proiektua bi fasetan banatzen da: Lehenengo fasean, X Minds plataformaren bitartez edukiak ikasi, landu eta barneratuko ditugu. Bigarren fasean, Adimen Anitzen metodologian oinarrituz, paleta eta errubriken bitartez ikasitakoa praktikan jarriko dugu.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2019ko deialdia)
2020/10/15
2020/10/15
2020/10/15
LMH, 5. maila
2020/10/15
Keywords: Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak