XMINDS / ekoizpena eta garapena, Landa Munduate, Naroa Molinero - Munduate Zubizarreta, Landa; Molinero Gómez, Naroa (EIMA 4 (2019ko deialdia), 2020)
X Mids, matematikak lantzeko proiektu berritzaile eta erakargarri bat da. Proiektua ondorengo metodologietan oinarritzen da: pentsamendu kulturan, ikasketa kooperatiboan, IKT-n erabileran, adimen anitzetan. Proiektua bi fasetan banatzen da: Lehenengo fasean, X Minds plataformaren bitartez edukiak ikasi, landu eta barneratuko ditugu. Bigarren fasean, Adimen Anitzen metodologian oinarrituz, paleta eta errubriken bitartez ikasitakoa praktikan jarriko dugu.