Hautsi infekzioen katea - Hernandez, Arrate; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Atal honetan gure bizitza sexualean presente dauden okerreko praktika batzuen ondorioak ezagutu ditugu: Sexu Transmisiozko Infekzioak (STI). Informazio faltak eta estigmek ez diete mesederik egiten infektatu kopuruaren goranzko joerari eta kontzientziazio beharraz mintzatu zaizkigu Hiesaren aurkako Harribeltza elkarteko Joseba Errekalde eta Gehitu LGTBI+ bilkurako Ander Prol..
Keywords: Irratia -- Programak; Sexu Transmisiozko Infekzioak