Itsua, ikusi nahi ez duena / Arrate Hernandez - Hernandez, Arrate (Bipareta (ZuZeu Podcast), 2019)
Eta gorra berriz entzun nahi ez duena. Jendarteak askotan ez du entzun nahi edo beste alde batera begiratzen du zenbait kolektiboren arazoei bizkarra emanda. Atal honetan irisgarritasunaren alorretik erreparatu diegu aurrerapen teknologikoei. Hauek sortzen dituzten aukera eta erronkei. Behar bereziak dituzten bi kolektibotako ahotsak bildu ditugu: Joxean Txintxurreta eta Ramoni Jauregi Begiris elkarteko pertsona itsuenak, batetik, eta Aitor Bedialauneta Euskal Gorrak Federazioko presidentearena, bestetik. Myriam Arrue EHUko Informatika Fakultateko irakasle eta Egokituz ikerketa taldeko kideak ere parte hartu du erreportajean.