Europako Batasunaren hedapena 1957-2004 aldian - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
Batasunaren garrantzia nabarmendu du EBk 50. urteurrenaren atarian Konstituzioa onartu ezean Europako Batasunak porrot egingo duela ohartarazi dute agintariek
Keywords: Europa; Europa -- -Egoera politikoa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak