Europako Batasunaren hedapena 1957-2004 aldian / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2007)
Batasunaren garrantzia nabarmendu du EBk 50. urteurrenaren atarian Konstituzioa onartu ezean Europako Batasunak porrot egingo duela ohartarazi dute agintariek