Eusko Pizkundea : azken sinbolistak / egilea eta errealizadorea, Fran Urteaga ; produktorea, Bost - Urteaga, Fran (Eusko Pizkundea (Bost), 2006)
Azken bideo hau sinbolismoaren jarraitzaile izan ziren bi olerkariri eskainia dago: "Loramendi"ri eta Jokin Zaitegiri.