Osasun gastua 2004ean - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2007)
Osasun arloa pribatizatu nahia egotzi dio ELAk Jaurlaritzari Inbertsio faltak eta kudeaketa txarrak osasun publikoa «amildegira» daramatela salatu du.
Keywords: Osasuna; Osasuna -- -Euskadi; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak