Konta-kontari karta-sorta 2 (Kimu (Ikaselkar), 2020)
Konta-kontari kartekin haurra jolasten ari den bitartean, kopuruen kontaketaren eta grafiaren arteko loturak egin ditzake. Gainera, ohiko karta- sortekin egin daitezkeen jolasak ere egin daitezke. Beraz, 3 urtetik aurrerako edonork jolastu dezake karta hauekin. Dena den, kartak propio diseinatu dira 4-8 urte adin tartekoek, jolasten ari diren bitartean, kopuruen kontaketaren eta grafiaren arteko loturak egin ditzaten.